Jegyvásárlás

Váltsd meg jegyed még ma legközelebbi előadásunkra és légy részese Te is a világon egyedülálló interaktív LED cirkuszunknak!

Jegyeink korlátozott számban kaphatóak, kizárólag online formában. Szemkápráztató műsorunkkal országos turnéra indulunk: ne maradj le! Felejthetetlen élményt nyújtunk az egész család számára, egy igazán szuper délutánt; de kitűnő ajándékötlet lehetünk születésnapra, vagy bármilyen más ünnepre is. Ha a műsornaptárunkban nem találsz számodra megfelelő alkalmat vagy helyszínt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Aktuális műsorok

2022.04.02. | Budapest 23:00
LED SHOW in the Club Heaven
Club-Heaven-Budapest-Dennis-és-Szulita-Super-LED-Show-2022-02-09-64-1024x684

Ha szombat este, akkor follow me! Az este, ahol csak azt énekled a tánctér közepén: This is the greatest show!
Cirkusz led show műsorral készülünk nektek, gyertek el ti is, és bulizzunk együtt!

Follow me into the night, follow me somewhere new and exciting. Let’s step into a new world you always desired! At #BetterTogether, Budapest’s most popular event planner, you are guaranteed to have the best night every week! So what are you waiting for, grab my hands and follow me to Club Heaven. Close your eyes and let me take you to a place you never forget. Dance to your favourite tunes all night long with the best DJ-s playing you the biggest house & pop hits.

2022.04.09. | Törökbálint 10:00
Húsvéti Interaktív Gyerekműsor Az Izgiland Játszóházban

Kedves Gyerekek, kicsik és NAGYOK! Érkezik hozzátok a Super Led Show! A Super Led Show Magyarország első interaktív fényshow gyermekműsora az egész családnak. Az élménnyel teli műsorban egyedülálló módon születik meg a csoda a világító kosztümökkel kellékekkel, ahol artista, táncos, zsonglőr trükköket mutatnak be a szuperledhősök. A fényűző interaktív húsvéti műsor házigazdája, az ország egyik legkedveltebb nevettetője Misi bohóc! Várunk benneteket szeretettel a buborék fénydiscoval!

Jegyek kaphatók a helyszínen! Gyerek jegy 2 400 Ft napi belépő. Kisérő: 1 000 Ft
Helyszín: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 1. (Auchan áruházon belül)

2022.04.30. | BUDAPEST 16:00
BENCZÚR HÁZ KULTURÁLIS KÖZPONT – GYEREKMŰSOR
Super Led Show Benczúr Művház

Magyarország első interaktív fényshow gyerekműsora az egész családnak, ahol artista, táncos, zsonglőr trükkökkel kápráztatják el a közönséget a SUPER LED HŐSÖK, egyedülálló, eddig még nem látott led fényes ruhákban.

A sok meglepetés mellett az előadás végén helyet kap a buborékfénydisco ahol a SUPER LED HŐSÖK együtt táncolnak a gyerkőcökkel, a tombola és a Super Led Shop ahol beszerezheted kedvenc ajándéktárgyaidat is. Látogass el a rendezvényre, ahol egy újszerű családi program részese lehetsz, ahol te is lehetsz Szuperhős!

Korábbi rendezvények

2022.03.20. | Budaörs 11.00
Interaktív gyerekműsor Budaörs – Super Led Show
Interaktíg Gyerekműsor Budaörs - Super Led Show

Kedves budaörsi kicsik és nagyok! Érkezik hozzátok a Super Led Show!

A Super Led Show Magyarország első interaktív fényshow gyermekműsora az egész családnak. Az élménnyel teli műsorban egyedülálló módon születik meg a csoda a világító kosztümökkel, kellékekkel és színpadképpel ahol artista, táncos, zsonglőr trükkökket mutatnak be a szuperledhősök. A fényűző műsor házigazdája, az ország egyik legkedveltebb nevettetője is eljön hozzátok, Misi bohóc! Ráadás buborék fény discoval, tombolával és rengeteg meglepetéssel vár titeket a Super Led Show!

2022.03.06. | Gyula 15.00
Gyerünk a farsangi buliba Gyula – Super Led Show
Gyula farsang dennis superledshow

Kedves Gyulaiak! 🙂 Szeretettel meghívunk, Magyarország első interaktív fényshow gyerekműsora az egész családnak, amiben egyedülálló módon születik meg a csoda a világító kosztümökkel, kellékekkel és színpadképpel. Az élménnyel teli artista, táncos, zsonglőr trükkökkel egybekötött különleges showműsorban a szuperledhősök mellett találkozhatsz a Super Led Show házigazdájával Misi bohóccal.

A sok meglepetés mellett az előadás végén helyet kap a buborékfénydisco ahol a Super Led Hősök együtt táncolnak a gyerkőcökkel, a tombola ahol értékes ajándékokat lehet nyerni és a Super Led Shop ahol beszerezheted kedvenc ajándéktárgyaidat is. Látogass el a rendezvényre, ahol egy újszerű családi program részese lehetsz, ahol te is lehetsz Szuperhős! Farsang alkalmából vedd fel a legmenőbb jelmezed és írány a farsangi Super Led Show buli, ahol a közönség taps szavazata által kihirdetjük a farsangi királylányt és királyfit akik külön meglepetésben részesülnek.

2022.02.20. | Békéscsaba 16.00
Interaktív gyerekműsor – Super Led Show
Békéscsaba farsang dennis superledshow

Kedves Békéscsabaiak! Magyarország első interaktív családi és gyerekműsora, amiben egyedülálló módon születik meg a csoda a világító kosztümökkel, kellékekkel és színpadképpel. Az élménnyel teli artista, táncos, zsonglőr és bűvész trükkökkel egybekötött különleges showműsorban a szuperledhősök mellett találkozhatsz a mágikus fényboszorkánnyal is, és a Szuper Led Show házigazdájával Misi bohóccal. A sok meglepetés mellett az előadás végén helyet kap a buborékfénydisco, a tombola és a Super Led Shop ahol beszerezheted kedvenc ajándéktárgyaidat is. Vedd fel a legmenőbb farsangi jelmezed, és irány a Super Led Show buliiii! Jegyek kaphatók a CSAK ( Csabagyöngye Kulturális Központ ) információs pultjánál, valamint online www.superledshow.hu oldalon.

2022.02.26. | Esztergom 16.00
Irány a Farsangi Buli Esztergom – Super Led Show
Esztergom farsang super led show szuli

Interaktív családi és gyermekműsor, ahol artista, táncos, zsonglőr trükkökkel kápráztatja el a közönséget a SUPER LED SHOW, egyedülálló, eddig még nem látott LED fényes ruhákban. A showműsort egy ráadás fény Disco követi ahol a SUPER LED HŐSÖK együtt táncolnak a gyerkőcökkel . Látogass el a rendezvényre, ahol egy újszerű családi program részese lehetsz, ahol Te is lehetsz Szuperhős!

Farsang alkalmából vedd fel legmenőbb jelmezed és irány a farsangi SUPER LED SHOW buli!

Rólunk.
Ismerj meg minket!

Dennis és Szulita az első magyar LED légi előadóművészek. 2014 óta használunk és fejlesztünk LED jelmezeket. Interaktív előadásaikkal bejártuk a világot és több cirkusz is felkért, hogy előadjuk különleges és lélegzetelállító produkcióinkat.

Scroll to Top