Rólunk

Dennis és Szulita az első magyar LED légi előadóművészek és 2014 óta használnak és fejlesztenek LED jelmezeket.

Super LED Boy

Dennis

Artista, előadóművész és légtornász. 8 évnyi eredményekben gazdag szertorna után ajánlásra felvételiztem az artistaképző szakiskolába, ahova azonnali felvételt nyertem, itt szereztem meg a művészeti szakképesítésem.

Super LED Girl

Szulita

Artista, előadóművész és légtornász. 2009-ben, mint artista, előadóművész és légtornász végeztem az Artistaképző Szakközépiskolában és kezdtem el művészeti pályafutásomat Dennissel, a levegőben és a földön egyaránt.

Előadásainkkal bejártuk a világot

Légtornász előadásainkkal bejártuk a világot és Európa több országában is megfordultunk, csak hogy egy párat említsünk: Bahrein, Libanon, Németország, Ausztria, India, Brazília, Anglia, Dánia, Olaszország. Cirkuszi társulatok tagjai lehettünk, varieté show-kban szerepeltünk, gálaműsorok főszámai voltunk, különböző eseményeken és rendezvényeken csodáltak minket lélegzetvisszafojtva; több közönségdíjat és különdíjat nyertünk nemzetközi artista fesztiválokon.

Rövid bemutatkozó videó

A LED Performers úgy véli, hogy egy rendezvény fő célja egy márka, szolgáltatás, termék vagy esetleg egy ügy kiemelése. Nem számít, hogy mit képvisel a márkája, a következetes üzenetközvetítés és vizuális esztétika erősíti a márkafelismerést. Számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy olyan show-t hozzon létre az Ön rendezvényére, amely kiemelkedik és lenyűgözi a közönséget. Ha tehát egyedi LED-es előadást keres rendezvényéhez, ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár!

A Super Led Show-ról

Kiemelt műsoraink

A világjárvány első hullámaiban egyre jobban erősödött a felismerés bennünk, hogy a megálmodott LED show-nkra szüksége van a gyerekeknek, hiszen Szulita, a Super LED Girl és én, a Super LED Boy egy olyan szemkápráztató és fantasztikus világot tudunk varázsolni, amiben bármi lehetséges, és amiben korosztálytól függetlenül, akár a szülők is találnak örömöt és maradandó élményt.

super-led-show-interaktiv-gyerekmusorok-dennis-es-szulita
Gyerekműsor

Interaktív LED cirkusz, amiben artista, táncos, zsonglőr és bűvész, illúzió trükköket mutatunk be, populáris zenékkel, hatalmas fény discoval a végén.

rendezenyek-fellepesek-interaktiv-musor-dennis-es-szulita--1
Rendezvények

Legyen szó akár céges rendezvényről, akár fesztiválról, artista fény műsorunk (ha a téri adottságok engedik, LED-es légtornász produkciónk) biztosan egyedivé varázsolja.

interaktiv-disco-musor-dennis-es-szulita--1
Disco

Élményfokozó artista fény produkcióinkkal megfűszerezve még szórakoztatóbb és különlegesebb tud lenni egy egész estés disco műsor!

interaktiv-zenes-musor-dennis-es-szulita-budapest-1
Esküvő

Vállaljuk a nagy napotok még varázslatosabbá tételét zenés, LED-es artista produkcióinkkal, egyedi elképzelések alapján is, akár a levegőben, akár a földön.

Scroll to Top
Scroll to Top